Wie ben ik

Mijn naam is Bo van Aart. Ik ben 20 jaar en full time bezig met het trainen van paarden en het geven van lessen. Ik heb mijn HI-3 licentie als allround instructeur. Mijn passie ligt bij de paarden en het rijden ervan. Vanaf mijn 6de jaar ben ik begonnen met rijden op de manege en op mijn 12de kwam mijn eerste eigen paard in het leven. Helaas is dit paard te vroeg overleden. Nu heb ik sinds zomer 2012 mijn maatje; Windigo. Windigo is een 15-jarige KWPN ruin van Mistral x Sultan. We zijn zowel in het dressuur (L2+2) als in het springen (B+6) actief. We hebben 23 mei 2015 de succesvol de endurance smaak geproefd. Het resulteerde op een mooie 4 de plaats in de impuls klasse en een 1ste plaats in de jeugdrubriek. En op 27 September onze eerste K1 waar we een 4de plaats behaalde. De teller hier staat nu op 340 goedgekeurde Km’s en is hij internationaal startgerechtigd. Daarnaast mag ik sinds oktober 2017 Soliman Florival trainen, met hem ben ik CEI** start gerechtigd.

dsc07107-kopie
IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.
error: Kopiëren is uitgeschakeld.