Wie ben ik

Mijn naam is Bo van Aart. Een 18 jarige studente aan Prinsentuin college paardenhouderij/sport niveau 4. Mijn passie ligt bij de paarden en het rijden ervan. Vanaf mijn 6de jaar ben ik begonnen met rijden op de manege en op mijn 12de kwam mijn eerste eigen paard in het leven. Helaas is dit paard te vroeg overleden aan darm verstoppingen. Nu heb ik sinds zomer 2012 mijn huidige topper; Windigo. Windigo is een 12-jarige ruin van Mistral x Sultan. We zijn zowel in het dressuur (L2+2) als in het springen (B+6) actief. We hebben 23 mei 2015 de succesvol de endurance smaak geproefd. Het resulteerde op een mooie 4 de plaats in de impuls klasse en een 1ste plaats in de jeugdrubriek. En op 27 September onze eerste K1 waar we een 4de plaats behaalde. De teller hier staat nu op 254,5 goedgekeurde Km’s

dsc07107-kopie
IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.
error: Kopiƫren is uitgeschakeld.