Mijn Amerika avontuur deel 2

Intussen zijn we weer een week verder sinds mijn laatste website update. Deze week stond vooral in het teken van paarden leren kennen, paarden uit de vakantie wei halen en reorganiseren. Ik heb nu onder andere al kennis mogen maken met River, Tina, Quest, Tiki en Big Eye. Natuurlijk ook een berg andere paarden in hand gehad maar dit is het lijstje van de paarden die ik deze week gereden heb. Daarnaast ook voor het eerst een castratie live gezien, en sorry mannen, maar dit vind ik ergens wel interessant om mee gemaakt te hebben. Aankomend weekend vertrekken we op donderdag naar een wedstrijd genaamd “hunting for bigfoot” wie weet zal ik hem wel zien! Ik zal gaan rijden met River welke een hele lieve merrie uitstraling heeft. Erg mee denkend en werkwillig, we gaan denk ik gewoon genieten deze rit! Vandaag hebben we ook de feed room helemaal gereorganiseerd, de trailers waren van de week al aan de beurt en vandaag ook even een zadel en bit pas sessie gedaan zodat we weten welk paard met wat op wedstrijd kan. Mijn Nederlandse hoofdstel is nu dus helemaal aangepast op River en klaar om te gaan! In de tussentijd ben ik een beetje verliefd geworden op baby big eye. Ze komt rechtstreeks van de baan af, en zoals het er nu allemaal naar uitziet mag ze samen met mij haar eerste 40 Q lopen!

Ik krijg veel vragen over het weer, het is hier zo tussen de 25/30 graden en hebben nog maar 2x een beetje regen gehad in de avond. Mijn equestrian tanline is weer volledig bijgewerkt, want die was al weer een beetje witter geworden met het Nederlandse weer. Misschien lukt het mij nog om mijn benen wat bij te bruinen!

Ik heb hier ontzettend veel plezier en ik zal mijn instagram blijven updaten om jullie lekker te pesten 🙂

Greetings

Bo van Aart

 

1 dacht op “Mijn Amerika avontuur deel 2”

Opmerkingen gesloten.