Vanya

Nieuwe troef op stal vanaf 14 maart 2020

Vanaf 14 maart mag ik Vanya (geb. 2016 V. Mythos) verwelkomen op stal. Vanya zal volledig in mijn eigendom komen na een proeftijd en hiermee dus mijn 3de eigenpaard worden na Billy (overleden in 2012) en Windigo (verkocht in 2019). Ze zal mijn eerste eigen project zijn welke ik helemaal kan gaan opleiden nadat ik meerdere andere paarden voor verschillende eigenaren zadelmak gemaakt heb of voor korte of langere periode getraind heb. Ik zie er nu al naar uit welke bergen we samen gaan beklimmen en hoop ik vele mooie resultaten neer te zetten en vele ruiters kan gaan begeleiden. Dit betekend dat ze in het begin van haar carrière heel veel obstakel training gaat volgen om haar echt stoer te maken. Helaas betekend dit ook dat ik in 2020 hoogst waarschijnlijk geen wedstrijden ga rijden, hiermee stel ik mij wel beschikbaar voor wedstrijd organisaties die een klasse 0/1 begeleider willen hebben of als ervaren groom voor wie een extra handje nodig heeft. Daarnaast ben ik beschikbaar voor allerhande andere diensten te vinden onder het kopje diensten, of KLIK HIER . Er zullen via instagram en facebook verschillende updates geplaatst worden over Vanya haar opleiding klik hier om ons te volgen op instagram of klik hier om mijn facebook pagina leuk te vinden.

Daarnaast vind ik dit ook een mooi moment om mijn fantastische sponsoren nog een keer in het zonnetje te zetten! Zonder sponsoren zou ik geen sport kunnen beoefenen.

Alphaletterstudio <– Hoofdsponsor

Bas Molekamp interieurbouw  <– Sponsor

Noor-bewegingswetenschappen <– Sponsor

Bakker van kuyk <– Sponsor

1 dacht op “Vanya”

Opmerkingen gesloten.