Mijn naam is Bo van Aart. Ik ben 20 jaar en naast mijn baan trainer en instructeur. Ik heb mijn HI-3 licentie als allround instructeur en opgenomen in het B-Kader junioren Young riders. Mijn passie ligt bij de paarden en het rijden ervan. Vanaf mijn 6de jaar ben ik begonnen met rijden op de manege en op mijn 12de kwam mijn eerste eigen paard in het leven. Nu heb ik sinds zomer 2012 mijn maatje; Windigo. Windigo is een 15-jarige KWPN ruin van Mistral x Sultan. We waren zowel in de dressuur (L2+4) als in het springen (B+6) actief. We hebben 23 mei 2015 de succesvol de endurance smaak geproefd. Het resulteerde op een mooie 4 de plaats in de impuls klasse en een 1ste plaats in de jeugdrubriek. Op 27 September onze eerste K1 waar we een 4de plaats behaalde. De teller hier staat nu op 400 goedgekeurde Km’s en is hij internationaal startgerechtigd. Daarnaast mocht ik sinds oktober 2017 Soliman Florival trainen, met hem ben ik CEI** gestart. Intussen heb ik Tassili du Florival in training gekregen. Ik ben de eigenaar van deze beide paarden enorm dankbaar voor de kansen.