GPX bestanden toevoegen aan je polar v800 / vantage V

Een handleiding is altijd handig, dus hierbij bied ik stapsgewijs de uitleg om jouw wedstrijd route toe te kunnen voegen.

Ga naar de website van jouw wedstrijd (in dit geval die van Montferland) en zoek hier het kopje ‘routes en kaarten’ of iets in die trant. Al snel zul je de routes zien, zo niet dan ben je misschien iets te vroeg en moet je nog heel even wachten. Ik zelf download ze meestal de avond of dag van te voren, dan ben ik er zeker van dat én mijn horloge is opgeladen én dat de route de laatste versie is.

Klik hier op je te downloaden route die voor jouw afstand van toepassing is en controleer in je downloads of het juiste bestand gedownload is.

Hierna log je in via polar flow en ga je daarna naar het sterretje naast je naam en klik hierop. Je komt nu bij je favorieten.

Klik op route toevoegen en selecteer het bestand vanuit je downloads, hierna zie je hem in je rijtje verschijnen met routes.

Controleer rechts in het scherm of de routes naar de betreffende horloge gesynchroniseerd wordt en sluit je horloge aan.

Als het goed is popt de polar flow app op en zie je dat je horloge gaat synchroniseren. Wanneer hij klaar is dubbel check ik altijd even of de route in mijn horloge staat en als dit zo is laat ik hem opladen en ga ik naar bed. Zo niet dan is het verstandig deze stappen nogmaals te doorlopen. Succes!