Endurance surea

Endurance surae 23 mei 2015 Impuls klasse

Mijn eerste endurance vond ik erg spannend, wat houd het nu in? Is Windigo wel braaf als anderen hem inhalen? Een heleboel vragen waar ik de dag zelf pas antwoord op zou krijgen. Ik had het geluk dat de wedstrijd bij mij op stal startte en ik rustig kon kijken wat andere deden en veel meedenkende en helpende stalgenoten. Na het inschrijven en even gekeken te hebben heb ik Win uit zijn stal gehaald. Een attente stalgenoot adviseerde mij om eerst zelf aan de hand te draven. Gelukkig was win niet stijf en konden we door naar de keuring. Win vond de Student dierenartsen vreselijk gezellig en wilde van iedereen aandacht hebben. Daarna door naar de locomotie, daar kwam win zonder problemen door heen en mochten we dus starten.

wordpressurea-1

Tijdens de ronde voelde Win erg fijn aan en reden we zoals we vaker ons rondje reden. Bij thuiskomst toch een twijfel over zijn hartslag en het 2de vakje gekozen, na 2 minuten aangeboden en een hartslag van 52 en een gemiddelde snelheid 10,701. Na een half uur weer de zelfde keuring als in de ochtend. Alle waarden waren weer het zelfde behalve zijn darmen die waren wat rustiger, dus een puntje voor september om hem slobber te geven na aankomst.

wordpresssurea-2-2


Uiteindelijk een mooie 4de plaats en de winnaar van het jeugd klassement! We gaan weer doortrainen voor 27 september!

wordpresssureavet