De voorbereidingen op het seizoen

Het endurance seizoen is al begonnen met een wedstrijd in Ysselsteyn. Ik zelf wilde mijn eerste wedstrijd ik Kootwijkerbroek rijden, maar helaas is mijn knie-blessure niet echt opgeschoten dat ik voor die tijd kon trainen, maar Nant wil met alle plezier wel mijn paard starten! Zondag is het dus zover, voor Win en mij de eerste vetgate. Ergens vind ik het wel fijn dat ik het nu kan bekijken en niet gelijk hoef te rijden.

Verder in kwam er van de week een appje van Jarmila of iemand mee wil groomen in Fontainebleau? Na wat appen met Jarmila het nummer van de ruiter gekregen. Daarna kwam het volgende, ik zit midden in allerlei examens… Met alle geluk heb ik een examen op woensdag staan en de volgende pas een week later! Dus hup vrij regelen op school en dan kan ik gezellig mee. Het voordeel van een paardenopleiding is wel dat ze in dit soort dingen een mooie ervaring zien, dus het verlof is geregeld.

Maar als ik nu zo is in mijn agenda kijk ben ik echt aan het bedenken hoe ik nu alles in moet gaan plannen…  Vanaf volgend weekend heb ik pas het weekend van 8 mei weer een keertje rust. Maar we doen alles voor de sport en ik ben blij dat ik dit allemaal kán en mag, mede dankzij mijn ouders, vrienden en sponsors; Alphaletterstudio, Bas Molekamp interieurbouw en Schadenet van Gestel