Bijeenkomst 1 Audevard next endurance generation 2017

Bijeenkomst 1 Audevard next endurance generation 2017

 

Op zaterdag 4 februari stond onze eerste meeting gepland met ons ‘nieuwe’ team, er zijn mensen door gestroomd naar het kader en er zijn nieuwe bijgekomen. Het is mijn 2de jaar in dit team en ben blij mijzelf ‘lid’ te kunnen noemen. Door de trainingen die beschikbaar gesteld worden voor ons kan ik mij goed ontwikkelen in de sport. Voor wie het niet helemaal duidelijk is wat Het Audevard next endurance generation inhoud hier een link om het na te kunnen lezen. audevard next endurance generation

Schermafbeelding 2017-02-07 om 10.56.28

Op de foto hierboven zie je ons vrolijke groene team met onze emmers en nieuwe jassen. De dag begon met heerlijk vroeg opstaan om alvast in het wedstrijd ritme te kunnen komen en daarna hop in de auto naar het mooie Ermelo. Om 8.30 aanwezig dus dat betekende 700 in de auto vertrekken vanuit Bavel en onderweg Sietske oppikken om samen verder te rijden, en ongelukken te voorkomen aangezien ik een iets wat langere opstart tijd nodig heb wanneer het nog niet vroeg licht is. Ik zeg altijd maar dat ik op zonne-energie werk.

Maar terug naar onze dag, 8.30 aanwezig in Ermelo en hierna even doorspreken wat de dag zou gaan inhouden en zodoende begonnen we met een teambuildings training om elkaar beter te leren kennen en daarna een opdracht om onze teambuilding ook in de praktijk te kunnen brengen. De opdracht in de praktijk is te zien rechts onderin deze foto. Met ons team was het de bedoeling om het paard zonder hem aan te raken door een poortje te laten lopen. Goed overleg is het halve werk en zodoende na wat proberen lukt het in alle gemak om het paard door het pootje te laten lopen.

 

Schermafbeelding 2017-02-07 om 11.01.50

Zoals te zien op de andere foto’s is ook te zien dat wij niet alleen ons paard conditie matig trainen maar ook onszelf door middel van de piepjestest en onze buikspieren moesten het ook ontgelden. Hierna was het tijd om onze planningen door te spreken en duidelijk in beeld krijgen wat er nodig is. Al met al met een boel kennis en spierpijn dezelfde rit weer naar huis afleggen en een snelle stop voor een heerlijke iced-drink. Het was een zeer positieve dag waar ik met plezier op kan terug kijken. En nu op naar de volgende meeting in Mont Le Soie over een paar weken!

 

ps nog een leuke foto op de Instagram van ruiters in oranje, zoveel like’s

Schermafbeelding 2017-02-07 om 11.10.06