Stage in Bjursas, Zweden | 9-6-2016 |

Ik ben nu 4 dagen in Zweden. Maandag in alle vroegte vertrokken richting vliegveld voor mijn vlucht van 6.50. Om 8.50 kwam ik aan in Stockholm en hier even gewacht op mijn koffers en gebeld met mama dat ik veilig geland was. Ik keek zo is op de borden en zag daar een pijl naar rechts staan met ‘nothing to declear’. Nou ja die was van toepassing voor mij maar vond het wel wat vreemd daarna want ik kon zo de luchthaven uitlopen? In principe kan dus iedereen daar langs lopen denk ik? Ach ik ben in Zweden en ik ga maar is opzoek naar de trein. Gewoon bordjes volgen, en dan hoop ik er maar te komen. Uiteindelijk station gevonden en voelde mij hopeloos verdwaald met zowaar 2 sporen :’). In de trein gestapt en dan op tijd ergens uitstappen. Hoe het mij gelukt is weet ik niet maar ik kwam op plaats van bestemming en toen door met de auto.

IMG_8628

Na mijn aankomst de paarden die altijd op de wei staan gevoerd en water gegeven en nog wat paarden geknipt (jaja ik word pro in boog manen knippen) en paarden voordraven, hallo conditie die ik nog niet heb, gingen we even later gelijk op pad voor de eerste rit en reed hier op een leuk klein vliegen schimmeltje. Na dat we terug waren gegeten en ben ik gelijk m’n bed ingedoken want ik was behoorlijk moe.

IMG_8634
Dinsdag was het een erg drukke dag en s’ochtends voor een rit vertrokken en halverwege terug gereden op het andere paard. Mijn scouting skills, die ik niet heb, werden gelijk op de proef gesteld. Maar ik ben weer terug gekomen en helemaal veilig ook nog šŸ™‚ In de avond nog een rit met het kleine vliegen schimmeltje. flinke steile heuvels beklommen en net voor de onweer weer thuis šŸ™‚

IMG_8646
Woensdag weer 2 ritten gereden en nog paarden een wellness behandeling gegeven, massages ed. Paarden komen hier niets te kort! Hier was het al flink afgekoeld door de regen van dinsdag maar de kou viel nog wel mee.

Vandaag voor het eerste in de echte bergen gereden, voor mijn gevoel was ik daar al maar dus toch niet haha. Weer op mijn kleine grote vriend. Het was een stuk kouder geworden en was erg blij met mijn rijsjaal achtig iets nu nog uitvogelen hoe ik mijn oren warm houd zonder dat mijn bril mijn neus afknelt haha. In de bergen langs en Ski gebied gereden en mijn ogen uitgekeken op het prachtige uitzicht! Na terug komst de stallen gemest en de volgende 2 paarden klaar gemaakt voor nog een rit om 4 uur. Rond half 6 waren we terug en paarden na-verzorgd en terug buiten gezet. Heb ze net nog binnen gezet en hun avondmaal bezorgd.

IMG_8654

Ik zeg welterusten!

2 opmerkingen over “Stage in Bjursas, Zweden | 9-6-2016 |”

  1. Hey hey Bo, leuk dat je dan eindelijk in. Zweden aangekomen. Als ik het allemaal zo lees heb je het prima naar je zin. Veel plezier daar de komende tijd. Groeten, Guido Kartner Bavel (NL) / Toesby (Zweden)

Opmerkingen gesloten.